Alla inlägg den 9 september 2010

Av Marielle - 9 september 2010 20:51

Det är vad jag är och har varit de senaste dagarna. Sjuk som få. Igår var det i alla fall hembjudningar. Det var sjukt roligt. Vi hade jultema. Jag var tomtenissa, julia var tomtemor och sedan hade vi en ren, en gran, en bränd pepparkaksgubbe och tomtefar:) Vi hämtade alla med en skåpbil och körde ut dem i skogen där de blev fastbundna och fick en karta så att de hittade till södra ingången på Ångströmska. Där bjöd vi på glögg och förfriskningar. Vi lekte en massa lekar och bjöd på julmat och julsång. Jag hade sagt till Julia tidigare på kvällen att jag skulle inte sjunga, jag skulle bli frisk istället. Vem tror ni sjöng mest? Jo jag för det var tydligen bara jag som kunde några julsånger okej tomtefar fick ta ton ett par gånger han med, men min hals har inte blivit bättre. Fast min snuva är nästan borta:)

Idag har jag pluggat inför seminariet som vi har imorgon i entreprenörskap och företagsutveckling. Jag har även ringt Cajsas kök och fått prata med Cajsa så nu har vi ett företag till det projekt som vi ska göra i kursen.

Julia lagade mat idag. Fisk och potatis, jagtyckte det vart gott, men det gjorde inte Julia. Dock är den mesta fisk jag ätit i mina dar skolmat....men..men...

Nej nu tillbaka till studierna ska läsa lite till och sedan sussa söt;)

Ovido - Quiz & Flashcards