Alla inlägg under augusti 2010

Av Marielle - 3 augusti 2010 22:07

Japp nu är det färdigpackat inför flytten på fredag. Imorgon kommer det nog tyvärr inte att bli så mycket uppdaterat förrän på kvällen, då jag har ett packat schema. 06.30 Gå upp och ge mamma en hejdåkram. Gå och lägga sig igen alternativt packa ner de rena och förhoppningsvis torra kläderna från tvättlinan. 08.00 Kliva upp och göra sig iordning, ta bussen ner på stan. 10.00 möta upp Amalia (Sweet november life of Amalia) för en fika på waynes innan jag tar tåget till Uppsala 11.34 13.30 ankommer jag till uppsala och beger mig till Studentstadens kontor för att hämta ut nycklar till lägenheten. Tar första bästa buss efter det ut till flogsta för att kolla på lägenheten ordentligt, samt kolla förråd och tvättstuga. Efter det tar jag första bästa bussen hem till Gottsunda och packar ner det sista där med för att sedan börja flyttstäda :P Tar en paus någon gång och skriver ett inlägg före 21.00 imorgon :)

Av Marielle - 3 augusti 2010 12:29

Nu är jag hemma igen för att vädra ut lägenheten och har vi tur så kan vi sova här inatt, annars blir det att sova i Hofors. Ska även packa det sista inför flytten. Allt har gått så fort så jag har no9g inte riktigt grepat att jag ska flutta än. Men det ska nog gå bra.

Av Marielle - 2 augusti 2010 22:21

Är i Hofors nu...

Det brinner i mammas fyrkant i bojsen. Jag och Jan bor i fyrkanten bredvid och röken blåste dit så det luktar som om någon har eldat i vårat sovrum. Jag, Jan och mina syskon fick åka till pappa i Hofors. Mamma blev hämtad av Leif och får sova där inatt. Imorgon blir det till att åka hem över dagen och packa det sista och vädra ur hela lägenheten. Kommer nog att sova hos pappa då med. Fortfarande lite chockad så...Men Gävledala har lagt ut ett klipp nu i alla fall på vad som hänt. Det är mammas granne som de intervjuar.

Av Marielle - 2 augusti 2010 13:09

Nu har jag ringt klart idag, allt är nu fixat till flytten. Jag har hyrt ett släp jag har fått låna en bil. Jag har adressändrat och jag har beställt elbolag. So now...wat did I forget???!!!

 

Har för övrigt ont i magen så hej så länge...

Av Marielle - 2 augusti 2010 08:02

Det är verkligen så det känns just nu. Vi är redan i augusti. skolan börjar om mindre än en månad och jag har massor av saker kvar att göra. Visserligen ska jag inte klaga för jag har ändå hunnit med en hel del i sommar. Men det går som vanligt alldeles för fort.

 

Idag är det flyttstädning och packning inför Uppsala/Semestern som står på schemat. Ska försöka omorganisera mina väskor och jag ska tvätta alla kläder:P

 

En rolig dag med andra ord...NOT

Men det måste göras, veckans tema: flytt och städning med inslag av plugg. Fritid? Nej vad ska man med sån till ;)

Av Marielle - 1 augusti 2010 23:16

Hej bloggen. Sorry för den dåliga uppdateringen idag, men jag har varit på kalas hela dagen. Hann inte mer än upp idag förrän vi skulle iväg på det första som började klockan ett :P Då firade vi Carmelito och Raquel hos pappa. Andrei, Alexandra, Cesar, Helena och Farmor kom. Det var roligt att träffa Andrei igen. Då han bor i Umeå och jag bor nere i Uppsala så ses vi bara sisådär 2ggr om året numera. Vilket är lite tråkigt, men vad gör man då. Han berättade i alla fall att han nog bara har ett år kvar i Umeå, sedan kanske han ska gå masterprogram i Uppsala :D Raquel var jätteglad för alla presenter. Fast mest populär blev en fläkt som blåste såpbubblor som hon fick av oss och inte det massiva vattengeväret som vi också köpt. Hon var jättesöt i sin tingelingklänning. Fick tyvärr ingen bild, men ska be pappa skicka sen så kanske det kommer :)

 

Efter firandet hos pappa så åkte vi hem till mamma för att fira Carmelito. Det blev smörgåstårta och tårta igen :P(I will get fat if I continue this). Imorgon är det direkt tillbaka till strikt diet och packande och pluggande. Carmelito fick ett par löparskor av familjen.

Ovido - Quiz & Flashcards